Ege Postası
Geri

Cep telefonu elinden alındığı için evden ayrılan kadından 10 haber alınamıyor

Adana'da resmi nikahı olmayan eşinin cep telefonunu elinden almasının ardından evden ayrılan kadından 15 gündür haber alınamıyor. Merkez Yüreğir ilçesi Serievler Mahallesi 3912 Sokak 14 numaralı evde yaşayan Şafak Ergin, 1.5 yıl önce 19...
Cep telefonu elinden alındığı için evden ayrılan kadından 10 haber alınamıyor
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da resmi nikahı olmayan eşinin cep telefonunu elinden almasının ardından evden ayrılan kadından 15 gündür haber alınamıyor.

Merkez Yüreğir ilçesi Serievler Mahallesi 3912 Sokak 14 numaralı evde yaşayan Şafak Ergin, 1.5 yıl önce 19 yaşındaki Kübra Bulduk ile resmi nikahı olmadan evlendi. Bir restoranda garsonluk yapan Ergin, her eve geldiğinde sürekli elinde cep telefonu ile konuşan eşini uyardı. İkazlarına rağmen genç kadın diretince cep telefonunu aldı. Olayın ardından Kübra Bulduk, kardeşi ve annesi ile kavga ettikten sonra evden ayrıldı.

Eşinin, babası Cumali Bulduk'un İmamoğlu ilçesindeki evine gitmediğini de öğrenen Ergin, kayınbabasını da yanına alarak tüm yakınlarını gezdi. Ancak genç kadının izine rastlamadı.
En son Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran Şafak Ergin, eşinin bulunmasının için yardım istedi. Genç kadını görenlerin 543 245 67 13 numaralı telefona bildirmeleri isteniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası