Ege Postası
Geri

Çeşme Belediyesi'nden spora destek

Çeşme Belediyespor, öğrencileri spora özendirmek için Çeşme'deki tüm ilkokullara çeşitli spor branşlarına ait topları hediye etti.
Çeşme Belediyesi'nden spora destek
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2016 Pazartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çeşme'nin mahallelerindeki ilkokulları ziyaret ederek, futbol, basketbol, voleybol, pinpon topları ve badminton sporuna ait özel top ve raketleri hediye olarak verdi.

Göreve geldikleri ilk günden beri, okulların Çeşme Belediyespor'un ana kaynağı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, "Okul, sporcu, aile işbirliğini geliştirmemiz gerektiğini hep söylüyorum. Bütçemizin elverdiği kadarı ile ilçemizdeki tüm ilkokullara, 'Kaynağımız sizsiniz' anlayışıyla malzeme yardımı yapıyoruz. Karınca kararınca okullarımıza spor malzemesi dağıtıyoruz. Şimdilik çeşitli spor branşlarına ait toplar dağıtıyoruz. Çocuklarımıza bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize diyoruz. Çocuklarımızı spora özendirebilmek, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Yönetim Kurulu olarak böyle bir karar verdik ve uyguluyoruz. Okullarımıza ihtiyaçlarını sorduk. Top ihtiyacı olduğunu söylediler. Bu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası