Ege Postası
Geri

Çeşme Belediyesi'nin 'Tiyatro Günleri’ sona erdi

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çeşme Tiyatro Günleri’, 3-7 Mayıs günleri arasında tiyatroseverlerle buluştu.
Çeşme Belediyesi'nin 'Tiyatro Günleri’ sona erdi
Haberler / Kültür - Sanat
11 Mayıs 2023 Perşembe 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme Belediyesi tarafından yaşama geçirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında 3 ile 7 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tiyatro Günleri düzenlendi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Aya Haralambos Kilisesi’nde düzenlenen Çeşme Tiyatro Günleri’nde emeği geçen tüm oyunculara teşekkür etti.

Tiyatro Günleri kapsamında ilk olarak Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Yıldız Kenter anısına, sanatçının yıllarca sahnelediği ‘Ben Anadolu’ oyunu, Ayça Bingöl’ün yorumu ile izleyici ile buluştu. Tiyatro Günleri, 4 Mayıs Perşembe günü Tiyatro Lotus’un ‘Bir Alzheimer’ın Anıları’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti.

5 Mayıs Cuma günü ise ‘Sevgili Arsız Ölüm: Dirmit’ oyunu Çeşmeli tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu. 6 Mayıs Cumartesi günü Tiyatro Hemhâl’in tek kişilik oyunu ‘N’olcak Bu Yusuf Umut’un Hali’, Hakan Emre Ünal’ın performansı ile beğeni topladı. Tiyatro Günleri’nin kapanışı ise 7 Mayıs Pazar günü ‘Herkes Kocama Benziyor’ ile yapıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası