Ege Postası
Geri

Çeşme'de hayırseverlerden sağlığa yatırım

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde hayırsever Hayriye Ertan ve Nuri Ertan çifti tarafından yaptırılan Çeşme Toplum Sağlığı Merkezi Elif Şişmanoğlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Çeşme 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
Çeşme'de hayırseverlerden sağlığa yatırım
Haberler / İzmir
15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Toplum Sağlığı Merkezi Elif Şişmanoğlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Çeşme 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, hayırsever Nuri Ertan ve ailesi, İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı. İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur'un törende yaptığı konuşmada Çeşme'nin yaz aylarında dört yüz bin nüfusa ulaştığını hatırlatarak "Biz toplum sağlığı merkezi olarak vatandaşlarımız hastalanmasınlar istiyoruz. Onların hastalanmasını engelleyici hizmetlerimizi buradan sunmak istiyoruz. Yani, Çeşme'de 1000 kadar gebemizi, 2000 kadar bebeğimizi, birebir takip etmek istiyoruz. Onlar hastalanmasınlar, aşılansınlar istiyoruz. Evde yatalak olan vatandaşlarımız, yaşlılarımız evde yalnız kalmasın, devletimizin şefkatli eli onlara ulaşsın istiyoruz. İnsanlar sağlıklı su içsin, hastalanmasın ve sağlıklı sularda denize girebilsin diye gayret ediyoruz" dedi. Hayırsever Nuri Ertan vefat eden torunu Elif Şişmanoğlu adına yaptırdığı binanın hayırlı olmasını ve Çeşme'de hayırseverlere bir başlangıç olmasını istediklerini söyledi. 

Vali Erol Ayyıldız ise sağlık yatırımlarının gün geçtikçe artacağını söyleyerek "Devletimizin geldiği bu nokta inanın diğer en gelişmiş ülkelere de örnektir. Onlar bizleri ciddi örnek almakta ama yeterli m? Değil, çünkü geliştikçe sağlıkla ilgili talepler de, hizmetler de artacaktır"diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası