Ege Postası
Geri

Çeşme'de yıldız geçidi

Her yaz olduğu gibi bu yaz da Çeşme ünlülerin vazgeçilmez tatil mekanı haline geldi...Serdar Ortaç'dan, Yıldız Tilbe'ye kadar birçok ünlü sima sezonun tüm yorgunluğunu atmak için Çeşme'yi tercih etti.
Çeşme'de yıldız geçidi
Haberler / İzmir
2 Ağustos 2013 Cuma 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Restoranda Türk kahvesi içen ve gazetecilere fal bakan Yıldız Tilbe’nin ayaklarındaki yaralar gözlerden kaçmadı. Dört gün Çeşme’de tatil yapacak olan Tilbe, ayaklarını çeken gazetecilere kızarken, yastık yardımıyla kapattı.

Yıldız Tilbe, 18 parçalık yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu ifade ederken, “Albümü dinlerken içmeden sarhoş olacaksınız” dedi.



ALIŞIK VE ÖDEN, EVLİLİK SORUSUNU CEVAPSIZ BIRAKTI


Ünlü tiyatrocu Kerem Alışık ile sevgilisi Songül Öden, üç yıllık aşklarını Alaçatı’ya taşıdı.

Tatil için Çeşme’ye gelen aşıklar, alışveriş yaptı. El ele Alaçatı sokaklarında dolaşan Kerem Alışık ve Songül Öden, evlerine tablo bakarken evlilikle ilgili sorulara cevap vermekten kaçındı. Spor kıyafetleri ile Alaçatı’nın gözdesi olan çift, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.



SERDAR ORTAÇ SU ALTI MOTORUYLA

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, tatilinde farklı aktiviteleri kullanıyor. Jetski keyfinden sonra şimdi de dalgıçların kullandığı su altı motoruna merak saran Serdar Ortaç, sırtına aldığı sevgilisi Chole Loughnan ile tur attı.

Denizden bir saat çıkmayan Serdar Ortaç ve sevgilisi suda şakalaştı. Mavi deniz gözlüğünü gözünden çıkarmayan ve sevgilisini sırtında gezdiren Ortaç’ın keyfine diyecek yoktu. Geçen günlerde sevgilisinin sırtına çıkarak verdiği pozlar eleştiri konusu olan Ortaç, bu eleştirilere de yanıt vermiş oldu. (DHA)




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası