Ege Postası
Geri

Çeşme'deki CHP'liler adalet için yürüyecek

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne destek vereceklerini açıkladı.
Çeşme'deki CHP'liler adalet için yürüyecek
Haberler / Yerel Politika
27 Haziran 2017 Salı 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran, Belediye Meclis Üyesi Banu Ayhan ve partililer katıldı. Başkan Dalgıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürdürdüğü 'Adalet Yürüyüşü'ne iki kez katıldığını belirterek, bu bayramın kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. Dalgıç, "Genel Başkanımızın 'Adalet Yürüyüşü' devam ediyor. Sayın Genel Başkanımız İstanbul'a yaklaştığında yanında olmak için bir program yapıyoruz.

Çeşme'den çok sayıda katılımla 'Adalet Yürüyüşü'nde yer alacağız. Çeşme'nin duyarlılığı her zaman yüksektir. Sayın Genel Başkanımız verdiği demeçlerde, 80 milyon için adalet vurgusu yapıyor. Bizler de aynı düşüncelerle kendisinin yanında yer alacağız. Umuyorum ki, bir başka bayramda, daha özgür, daha demokratik, insan haklarının ön planda olduğu, adaletli bir sistem içerisinde bayramlaşırız. Bu temennilerle herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran da yürüyüşün tüm Türk milleti için yapıldığını söyleyerek "Bugün, şeker tadında güzel bir bayramda, adalet için, adaleti aramak için yürümek zorunda kalmayacağımız güzel günler dileğiyle ilçe binamızda partililerimizle bayramlaştık. Biz de Çeşme olarak bu yürüyüşe destek olacağız. Çok yakında, kalabalık bir şekilde Genel Başkanımızın yürüyüşüne katılacağız. Umuyorum ki, bu yürüyüşün sonunda amaca ulaşılır ve bir gün herkese gerekli olacak olan adalete kavuşuruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası