Ege Postası
Geri

Çeşme'ye kar yağdı

Yurdun büyük kısmını etkisi altına alan kar Çeşme'ye de yağdı.
Çeşme'ye kar yağdı
Haberler / İzmir
16 Şubat 2021 Salı 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi'ndeki yüksek kesimlere sabah saatlerinde kar yağdı. Yağış sonrası yangın söndürme göletinin de bulunduğu bölge beyaz örtüyle kaplandı.

Ödemiş'te yaylalar kar altında, ekipler alarmda

Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava ile birlikte Ödemiş'te Bozdağlar ve Aydın Dağları üzerindeki yaylalar ve mahalleler kar yağışından nasibini aldı. Ekipler, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı ekiplerini seferber etti.

Ödemiş'te yüksek rakımlı bölgelerde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası karla mücadele ekipleri alarma geçti. Gölcük Yaylası, Bozdağ, Tekke, Ovacık, Subatan Yaylası, Artıcak, Horzum ve Çamyayla'daki yollarda kar küreme ve buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması başlatıldı. Gece saatlerinde de çalışmalarını sürdüren ekipler, Tekke-Kırkoluk Mevkii bağlantı yolunda kalan bir TIR sürücüsünün yardımına koştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de Aydın Dağları üzerindeki Ovacık Yaylası'nda kar temizliği yaptığı ilçede ulaşıma kapalı yol bulunmuyor.

Kış mücadelesinin yanı sıra yaylalardaki sevimli dostları da unutmayan ekipler, mama takviyesi yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası