Ege Postası
Geri

Çevre Seferberliği Turabiye'de devam etti

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye çalışanları her ayın ilk cumartesi günü düzenlenen Temizlik Harekatı'na Turabiye Mahallesi'nden devam etti.
Çevre Seferberliği Turabiye'de devam etti
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Kasım 2012 Cumartesi 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Çevre Seferberliği ile Geleceğin Türkiye'si Seferihisar'da kültürüne ve doğasına saygılı bir Seferihisar planı içerisinde devam eden temizlik harekatı Turabiye Mahallesi Deprem Konutları önünden başladı. Deprem Konutları ellerinde çöp torbalarıyla temizleyen Başkan Soyer ve belediye personeli, temizliğe Turabiye Mahallesi merkezinden devam etti. Halkın da destek verdiği etkinlik, Seferihisar Belediyesi tarafından Turabiye Mahallesi'nde verilen yemekle sona erdi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, çevre ve doğanın önemine değinirken; "Özellikle yeni gelişen gençlerimize örnek olmaya çalışıyoruz. Her temizlikte yüzlerce torba çöp topluyoruz. Bu uygulama çevre bilincinin artmasını sağlayacak. Gönüllülük esasıyla yaptığımız çalışmada belediye personeline halkımızın katılımı da çok güzel. Uygulamamız her ayın ilk cumartesi günü ayrı bir mahallemizde devam edecek" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası