Ege Postası
Geri

Çevreci üniversiteliler

Muğla'daki Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri, belediye ekipleriyle sahilde çevre temizliği yaptı.
Çevreci üniversiteliler
Haberler / Ege
26 Şubat 2016 Cuma 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MSKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 'Daha Temiz Bir Çevre ve Çevre Bilinci' konulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında ortak bir çalışmaya imza attı. Yüksekokul öğrencileri ile belediyenin temizlik personeli, Nisan ayının sonuna dek sürdürecekleri sahil temizliğine, Marmaris Halk Plajı'ndan start verdi. Eldiven takan ve çöp poşeti alan öğrenci ile temizlik işçilerden oluşan yaklaşık 30 kişilik grup, plajı dolaştı. Sahile atılı tüm çöpleri topladı. 

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü, projenin bilinçlendirme ve farkındalık yaratma amacı taşıdığını belirterek, "Ortak kullanım alanımız olan sahillerimize kirlilik oluşturan maddelerin atılmasının sebebi, çevreye, doğaya duyarsız insanlar. Dolayısıyla üniversitelilerle başlattığımız bu çalışma aracılığıyla, herkesi temiz çevre ve doğaya duyarlı olmaya davet ediyoruz. Sahillerimizi kirletmeyelim, çöplerimizi, çöp kutularına atalım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası