Ege Postası
Geri

Çevreyolu sürücüleri çıldırttı

İZMİR Kuzey Çevreyolu'ndaki iki ayrı noktada başlayan çalışmalar, zaman zaman uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Yetkililer, Aydın Otoyolu'ndan Bornova yönüne Işıkkent Semti'ndeki Kemalpaşa Köprüsü'nde betonlama çalışması yapıldığını, bu çalışmanın bir gün içinde bitirilmesinin planlandığını, Karşıyaka yönünden Bornova yönüne başlatılan asfaltlama çalışmalarının ise 4 gün sürmesinin beklendiğini kaydetti. İzmir Çevreyolu'nda başlayan iki ayrı çalışma
Çevreyolu sürücüleri çıldırttı
Haberler / İzmir
2 Nisan 2015 Perşembe 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kuzey Çevreyolu'nda gece başlayan yol çalışmaları, sabah saatlerinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Yetkililer, Işıkkent Semti yakınlarındaki Kemalpaşa Köprüsü'ndeki asfaltta kısmı çökmelerin yaşanması nedeniyle asfaltın kazınarak yerine beton döküldüğünü, ilk etapta Aydın'dan Bornova yönüne sol ve orta şeritlerin kapatıldığını, trafik akışının diğer şeritlerden sağlandığını aktırdı. Bir aksilik yaşanmaması durumunda, kademeli olarak köprü yolunun tamamında betonlama çalışması yapılacağı ve bu çalışmaların yarına (Cuma) kadar tamamlanmasının planlandığı aktarıldı.



Öte yandan, Karşıyaka yönünden Bornova İstikametine Onur Mahallesi ayrımından sonra ise ilk tünele kadar olan bölümün asfaltlama çalışmalarına başlandığı, bu çalışmalar kapsamında ilk etapta sol şeridin araç trafiğine kapatılıp asfaltın kazındığı, ardından da gün içinde orta şeridin trafiğe kapatılarak aynı işleme burada başlanacağı bildirildi. Asfaltlama çalışmalarının tüneli de kapsayacak şekilde tüm şeritlere kademeli olarak uygulanacağı ve çalışmaların 4 gün sürmesinin planlandığı dile getirildi. Özellikle yarın sabah saatlerinde sürücülerden dikkatli olmaları istendi. 

Çalışmadan habersiz çevreyoluna giren sürücüler kilometrelerce kuyruk yüzünden perişan oldu. Sürücüler sosyal medya üzerinden tepkilerini dilegetirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası