Ege Postası
Geri

Ceylanpınarlı çocuklar bayramı silah sesleri altında kutluyor

Suriye sınırında bulunan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'nde çocuklar bayram coşkusu yaşıyor. Çatışmaların gölgesinde Ramazana veda eden Ceylanpınarlı çocuklar bayramı parklarda eğlenerek geçiriyor.Ramazan ayının sonra ermesi...
Ceylanpınarlı çocuklar bayramı silah sesleri altında kutluyor
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2013 Perşembe 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye sınırında bulunan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'nde çocuklar bayram coşkusu yaşıyor. Çatışmaların gölgesinde Ramazana veda eden Ceylanpınarlı çocuklar bayramı parklarda eğlenerek geçiriyor.

Ramazan ayının sonra ermesi ile tüm yurtta bayram coşkusu yaşanıyor. Yurdun farklı bölgelerinde bayram çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bayramı çocuklar sokaklarda ve parklarda eğlenerek geçiriyor. Tezgahlara konulan oyuncaklardan alışveriş yapıp mahalle aralarında oyunlar oynanıyor.

Günlerdir Suriye’deki silah sesleri ile yankılanan sokaklar bugün yerini çocukların attığı maytap seslerine bıraktı. Marketten alınan maytaplar sokaklarda patlatılıyor. Bayram havasının estiği sokaklarda çocuklar, trambolin ile bir nebze olsun silah seslerini unutmaya çalıyor. Öte yandan, görevli polisler de sokakta karşılaştıkları vatandaşlarla tokalaşıp bayramlaşıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası