Ege Postası
Geri

Ceza erteleme isteyen mahkum öldü

Denizli'de, resmi belgede sahtecilik suçundan yargılandığı mahkemeden altı yıl hapis cezası alan ve cezaevinde siroz ve karaciğer yetmezliğine yakalanan 50 yaşındaki Mehmet Kurttaş, ailesinin başvurusu sonrası cezasının ertelenmesi üzerine istirahate alındığı evinde yaşamını yitirdi.
Ceza erteleme isteyen mahkum öldü
Haberler / 3. Sayfa
18 Ocak 2016 Pazartesi 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adalet Mahallesi'nde oturan 50 yaşındaki evli üç çocuk babası Mehmet Kurttaş, resmi belgede sahtecilik suçundan yargılandığı mahkemeden altı yıl hapis cezası aldı. İki yıl Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde yatan daha sonra da Manisa Açık Cezaevine sevk edilen Kurttaş, bu sırada siroz ve karaciğer yetmezliği hastalığını yakalandı. Cezaevi ortamında sağlık durumu her geçen gün kötüye giden Kurttaş, çeşitli hastanelerde tedaviye alındı ancak hepsi de karaciğer naklinin yapılmasını gerektiği aksi takdirde beş ay içinde hayatını kaybedeceği açıklandı. Kurttaş'ın yakınları hastalığı nedeniyle geri kalan 13 ay hapis cezasının ertelenmesini istedi. Ailenin müracaatı üzerine Kurttaş'ın cezası altı ay ertelendi. Kurttaş, bir süredir evde istirahate alındı. Ancak Kurttaş, dün (pazar) fenalaşarak evinde yaşamını yitirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası