Ege Postası
Geri

Cezaevinde moral konseri

Konak Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu Aliağa 4 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutuklular için moral konseri düzenledi. Şef Servet Önder yönetiminde sevilen eserlerin seslendirildiği konserde, koro performansıyla büyük beğeni topladı.
Cezaevinde moral konseri
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Haziran 2014 Çarşamba 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Aliağa 4 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan 150 hükümlü ve tutuklu için Konak Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nca moral konseri verildi. Cezaevinin spor salonunda gerçekleşen konserde Şef Servet Önder eşliğinde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserleri seslendirildi. Zaman zaman hükümlü ve tutukluların da eşlik ettiği konserde solo performanslar dinleyicilerden büyük ilgi gördü. Geceler, Kapın Her Çalındıkça, Çile Bülbülüm Çile gibi Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserini seslendirildiği konserde keman ve ud ile yapılan solo performans ise duygulandırdı.

MORAL OLDU
Cezaevi yönetiminin de dinleyiciler arasında yer aldığı konser sayesinde moral dolu, keyifli bir gün geçiren hükümlü ve tutuklular Şef Servet Önder’e ve Konak Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na teşekkürlerini konser sonundaki alkışlarıyla dile getirdi. Aliağa 4 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Emrah Yavuzyılmaz ise, konserin organizasyonunu sağlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ederek, “Böyle anlamlı bir organizasyonu gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan başta Sayın Sema Pekdaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hükümlü ve tutuklu kardeşlerimizin bir gün dahi olsa keyifli bir gün geçirmelerini sağlamış oldular” dedi. Yavuzyılmaz günün anısına Şef Servet Önder’e cezaevinin iş atölyesinde tutuklularca yapılan tablo hediye etti.

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası