Ege Postası
Geri

Cezaevindeki çocuklar halk dansları ile eğlendi

Maksut Coşkun Dokunulmaz (MCD) Gençlik Kulübü'nün 6. Uluslararası Folklorik Halk Dansları Festivali kapanış töreni, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nün işbirliği ile Ankara Çocuk Eğitimevi'nde gerçekleştirildi.Sincan F Tipi...
Cezaevindeki çocuklar halk dansları ile eğlendi
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maksut Coşkun Dokunulmaz (MCD) Gençlik Kulübü'nün 6. Uluslararası Folklorik Halk Dansları Festivali kapanış töreni, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nün işbirliği ile Ankara Çocuk Eğitimevi'nde gerçekleştirildi.

Sincan F Tipi Cezaevi Kampüsü içinde yer alan Ankara Çocuk Eğitimevi'ndeki eğlence prnogramı; Sincan Belediyesi engelli semazen grubu ve tiyatro grubunun gösterileriyle başladı. Ardından Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Gürcistan ekiplerinin sunduğu folklorik halk dansları suça sürüklenmiş çocuk hükümlülerce ilgi ve coşkuyla izlendi. Hükümlü çocuklar, müzik şöleni ile de gönüllerince eğlendi.

HÜKÜMLÜLER VE CEZAEVİ PERSONELİ BİRLİKTE EĞLENDİ

Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer, festivali çocuk hükümlülerin topluma yeniden kazandırılması sürecinde, farklı kültürleri tanımaları, dış dünyadaki akranları ile eşdeğer nitelikteki sosyal aktivitelerden yararlanmaları ve sosyal eksikliklerinin giderilmesi amacıyla düzenlediklerini belirtti. Kamer, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan ve Gürcistan’dan gelen folklorik halk dansları sunan gruplara plaket ve çiçek verdi.

Etkinliği çeşitli sebeplerle suça sürüklenmiş çocuklar yanı sıra Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Adnan Korkmaz, Eğitim Daire Başkanlığı Tetkik Hakimleri Fatih Güngör ve Mustafa Doğan ile çok sayıda cezaevi personeli izledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası