Ege Postası
Geri

Çiğli Belediyesi fuarın yıldızı

Çiğli Belediyesinin el emeği ürünleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği 7. Kadın Festivali’nde sergilendi. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği stantta, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Aslan tüm gün gelen ziyaretçilerle ilgilendiler. Çiğli Belediyesi standında sergilenen Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerlerinin yağlı boya resim, seramik, üç boyutlu pano, ahşap boyama, kokulu taş, mefruşat, iğne oyası, el, kurdele, kanaviçe ve panç nakışı ürünleri göz kamaştırdı.
Çiğli Belediyesi fuarın yıldızı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mart 2016 Pazartesi 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediyesi standında gelen konuklarla yakından ilgilenen Başkan Hasan Arslan, belediye kursları hakkında bilgi verdi. Çiğli Belediyesi kursiyerlerinin birbirinden güzel el emeği ürünleri ortaya çıkardığını belirten Başkan Arslan, “Böyle ortamlarda kursiyerlerimizin değerli eserlerini sergilemekten büyük onur duyuyorum. Sanat ve el beceri kurslarımıza kadınlarımızın ilgisinden de oldukça memnunuz. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkarıyorlar. Bizlere de tanıtma ve anlatma kısmı düşüyor. Ben tüm eğitmen ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Tüm kadınlarımızı da kurslarımıza davet ediyorum. Ayrıca tüm kadınlarımızın da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası