Ege Postası
Geri

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi teknolojik göz polikliniği

İzmir'de, 21 Mayıs 2016 tarihinden itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayan Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, diğer kliniklerde olduğu gibi Göz Hastalıkları Kliniği'nde de modern ve teknolojik donanımla hizmet veriliyor.
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi teknolojik göz polikliniği
Haberler / Genel
8 Temmuz 2016 Cuma 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göz Hastalıkları Klinik Sorumlusu Op. Dr. Salih Sertaç Azarsız, "Hastanemiz İzmir'deki kamu ve özel hastaneler arasında en modern ve özel cihazlarla donatılmış olup Amerika'daki bir hastane ile aynı standartlarda çalışıyoruz. Gerek muayene sisteminde, gerek görüntüleme sisteminde hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadı. Cihaz ve aletlerin her biri bir legonun parçaları gibi düzen içinde yerleştirildi. Muayene ünitelerimiz son derece modern. Artık çerçeve kullanmadan muayene yapıyoruz. Hastanın gözüne otomatik olarak gelen mercekler ile muayene yaparak tanımızı hızlı bir şekilde koyabiliyoruz. Aktif olarak poliklinik hizmeti verdiğimiz beş odamızın üçünde tam donanımlı muayene üniteleri dışında, görüntüleme ve tetkik sistemlerimiz var. Yeni doğan ve yaşlılarda da her türlü görüntüleme tanı ve tedavi olanağına sahibiz. Şimdiye dek, katarakt vb. ön segment cerrahisinde yoğunlaşmış olmakla birlikte çok yakında yaygın bir sorun olan arka segment cerrahisi, dekolman ve retina cerrahilerine başlayacağız. Böylece kliniğimiz, göz sağlığı konusunda problemi olan tüm hastalara hizmet verebilen bir klinik olacak. Hastalarımız bu anlamda çok şanslı, ihtiyacı olan tüm hastalarımızı polikliniğimize bekliyoruz" dedi.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Göz Polikliniği'ne muayene için gelen hastalardan Vahide Yılmazoğlu, "Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde de aynı doktoruma muayene oluyordum. Doktorum aynı olduğu için hiç yabancılık çekmedim. Hastane ve cihazlar çok iyi, önceden gözüme mercek tutuyorlardı ben de okuyordum. Şimdi çok kolay, modern cihazlar her şeyi yapıyor. Daha önce muayene olmak için poliklinik sırası beklerken yoruluyordum. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde sıra beklemeden muayenem yapıldı ve hiç yorulmadım. Her şey ayrı ayrı ve rahatlatıcı, ortam çok ferah ve temiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası