Ege Postası
Geri

Çiğli'de aday mesaisi: Mavi listede aday bolluğu

CHP Çiğli'de 27 Ağustos'ta yapılacak CHP İlçe Başkanlığı kongresine günler kala Çiğli’de yarışan Mavi ve Beyaz listenin ne yapacağı merakla beklenirken, CHP kulisleri hareketli günler yaşıyor. Öte yandan delege seçimlerinde başarılı sonuçlar alan Mavi Liste'de aday bolluğu yaşanırken, Beyaz Liste'de ise düğmeye basıldı.
Çiğli'de aday mesaisi: Mavi listede aday bolluğu
Haberler / Yerel Politika
28 Temmuz 2023 Cuma 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Delege seçimlerinin en hareketli ilçelerinden biri olan Çiğli’de gözler ilçe başkanı adaylarına çevrilirken, seçimlerde başarılı sonuçlar alan Mavi Liste’nin adaylık çalışması devam ediyor. Adayların belirlenmesi için yapılan ikinci toplantıda aday olmak isteyen isimler üzerinden tartışmaların yapıldığı, bir aday üzerinden ise uzlaşı sağlanılmadığı öğrenildi.

Dün yapılan toplantıya katılan Çiğli Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan, Eski İl Yöneticisi Niyazi Arslan, Meclis Üyesi Erdal Mahsuroğlu, Eski İl Yöneticisi Şirin Akgül, Aziz Buğa ve Meclis Üyesi Yüksel Arduç'un Mavi liste temsilcilerinin yaptığı toplantılarda adaylık için isimleri konuşulmaya başladı.   

 MAVİ LİSTEDE ADAY BOLLUĞU

Mavi Liste'de yapılan toplantıda;

Eski Meclis üyesi Bülent Bingöl,

Eski Gençlik Kolları Başkanı Baransal Güler,

Eski Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Vezir Aslan,

Geçtiğimiz dönem Utku Gümrükçü’nün karşısında aday olan Erkan Akar ve Eski İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in isimleri geçti.

MANSUROĞLLARI’NA ADAYLIK BASKISI

Mavi Liste'nin önemli isimlerinden Erdal Mansuroğları’na İlçe Başkanlığı adaylığı için baskı yapıldığı ancak; Mansuroğları’nın “Ben Belediye Başkanı adayı olmak istiyorum” diyerek teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

BEYAZ'IN MAVİ ATAĞI

Seçimlerde beklediği sonuçları alamayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün desteklediği Beyaz Liste'nin nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor. Öte yandan Beyaz Liste'de bulunan isimlerin Mavi Liste'den seçilen delegeler ile görüşmelerin başladığı ve ikna turlarlarına başladıkları da öğrenildi.

İLÇE BAŞKANI ÖZCAN ADAY OLACAK MI?

İlçe Başkanı Mert Özcan’in aday olup olmayacağı merakla beklenirken, Özcan’ın yakın çevresine Başkan gümrükçü ile yapacağı görüşmeden sonra karar vereceğini söylediği öğrenildi.

BEYAZ LİSTEDEN AKGÜL ATAĞI

Öte yandan Beyaz Liste'den geçtiğimiz dönemlerde İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül’e adaylık teklifi edildiği iddia edildi.

Akgül’ün ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası