Ege Postası
Geri

Çiğli'de çelenk krizi!

Çiğli'de Gaziler Günü nedeniyle gerçekleşen törende AK Parti zor anlar yaşadı. CHP Atatürk Anıtı'na çelenk koyarken, AK Parti çelenk sunamadı. İlçe başkanı Sedat Karatekin yaşananların faturasını Kaymakamlığa kesti. Gaziler Günü etkinliğinde AK Parti zor anlar yaşadı
Çiğli'de çelenk krizi!
Haberler / Yerel Politika
19 Eylül 2016 Pazartesi 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Çiğli'de Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Törende çelenk sunumu için kaymakamlık, garnizon komutanlığı, belediye ve gaziler derneğinin yanı sıra AK Parti ve CHP'nin ismi de anons edildi.

Törende çelenk sunumu sırasında AK Parti zor anlar yaşadı.

ÇELENK OLMAYINCA...

İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve ilçe yöneticilerinin tamamına yakını törene katılmazken törende yer alan AK Partili kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile bazı meclis üyeleri de yanlarında çelenk olmaması nedeniyle anıta yürüyemedi.

CHP ise çelenk sunumunu gerçekleştirdi.

Alanda bulunanlar yaşanan tabloya şaşırırken, " İktidar partisi Gazileri unuttu. AK Parti'ye hiç yakışmadı" yorumu yapıldı.

Alandaki AK Partililerin yaşananlar nedeniyle kendi aralarında tartıştıkları ve faturayı ilçe başkanı Karatekin'e kestikleri belirtildi. Alandaki partililerin "İlçe başkanı gelmeyeceğini ve çelenk göndermediğini bize söyleseydi biz hallederdik" dedikleri ifade edildi. 

KARATEKİN FATURAYI KAYMAKAMLIĞA KESTİ
İlçe Başkanı Karatekin yaşananların faturasını kaymakamlığa kesti. Karatekin, " Bize gelen davetiyede garnizon komutanlığı, kaymakamlık, belediye başkanlığı  ve gaziler derneği çelenk suncak diye yazıyor. Çelenk için 48 saat önce izin alınması gerekiyor. Biz yine de sorduk 'siyasi partiler çelenk koymayacak' dendi.  Biz de buna göre organize olduk. Saat 9.30 da Kaymakam aradı beni 'çelenk sunabilirsiniz' dedi. Benim çelenk hazırlatmam 2 saat sürer. Törene yetişmez.CHP hazırlamış gelmiş. Yine söylüyorum 48 saat önceden izin alınması gerekirdi.  Burada bir yanlışlık var. Kaymakamlık yetkililerinin yaptığı bir hata var. Kaymakam Bey'e de söyledim. 'Daha önce müracaat ettik. İzin vermediniz' dedim. Yoksa biz oraya gidiyoruz da çelenk mi koymayacağız. Ben katılamadım çünkü yeğenimin amleliyatı vardı" dedi.

 
 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası