Ege Postası
Geri

Çiğli değişimin öncüsü olacak

Aziz Kocaoğlu'yla birlikte Çiğli'yi İzmir'in kuzeyinin yıldızı yapacaklarını vurgulayan Hasan Arslan Çiğli'de değişimin öncüsü olacaklarını söyledi.
Çiğli değişimin öncüsü olacak
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2014 Salı 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP'nin Çiğli Merkez Seçim Bürosu yağışlı havaya rağmen görkemli bir törenle açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir adayı Aziz Kocaoğlu, Çiğli Kasaplar Meydanı’ndaki CHP Merkez Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Açılış töreni öncesinde Kasaplar Meydanı’nda düzenlenen mitinge İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu ve Alaattin Yüksel, Parti Meclisi Üyeleri Hüseyin Saygılı ile Berrin Gürçay Dilekçi, CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da, aday tanıtımı ve seçim bürosu açılışında hazır bulundu.
 
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile el ele vatandaşları selamlayan Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan'a meydanı dolduran çok sayıda partili sevgi gösterisinde bulundu. Sık sık da "Halkçı Başkan Hasan Arslan", "Çiğli seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla CHP'li adaya sahip çıktılar. Konuşmasına Çiğli halkını selamlayarak başlayan Hasan Arslan,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla birlikte Çiğli'yi İzmir'in kuzeyinin yıldızı yapacaklarını vurgulayarak Çiğli'de değişimin öncüsü olacaklarını söyledi.
Çiğli'ye daha fazla hizmet gelecek
Son günlerde CHP'den aday olamayanların partisini terk edip DSP'den aday olmalarına da değinen Hasan Arslan, Metin Solak'ın bu süreçte dik durduğunu ifade etti ve kendisini tebrik etti. Arslan, "Belediye başkan adaylığı için tam 25 yıl bekledim. Bu süre içerisinde hiçbir zaman ne partime ne de bir partili arkadaşıma küstüm. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde herkesin bir sorumluluk üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne yazık ki bazı arkadaşlarımız aday gösterilmeyince başka partilerden aday olmayı tercih ettiler. Metin Başkan ise böyle davranmadı, dimdik durdu. Benim 25 yıl sergilediğim tavrın benzerini sergiledi. Kendisini kutluyorum." açıklamasında bulundu. Kocaoğlu'nun "Halkımızdan ne kadar fazla oy alırsam o kadar da hizmetleri artıracağım" dediğini hatırlatan Hasan Arslan esprili bir dille "Çiğli'deki hedefimiz yüzde 75-80 oya sahip olmak. Bu durumda Aziz Başkan Çiğli'ye yüzde 75 daha fazla destek verecek." diyerek partilileri güldürdü.
Koskoca bir palavra
Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, AKP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım’ın açıkladığı seçim bildirgesinin yıllardır üzerinde çalıştıkları projelerden oluştuğunu söyledi. Kocaoğlu, “AKP’nin projeleri koskoca bir palavradır. İçine bir de hükümetin yapması gereken projeleri yazmışlar. 11 senede İzmir’in 6 milyar liralık malını satıp sadece 5 milyar 300 milyonluk yatırım yapan zihniyet,  şimdi 65 milyar lira yatırım yapacakmış. Buna kimse inanmaz. İzmir kimin ne yaptığını, ne yapacağını iyi bilir” dedi. Başkan Kocaoğlu, Tuzla açıklarında, Körfez taramasından elde edilecek çamurla bir Doğal Yaşam Adası kuracaklarını da açıkladı.
Bu aşkı kimse sökemez
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da 5 yıl içerisinde Çiğli'de hayata geçirdikleri projeleri anlattı ve ilçeye yatırımların süreceğini söyledi. Solak,  “Çiğli CHP iktidarına alışık. Kim ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin Çiğli’nin kalbindeki bu aşkı sökmeye gücü yetmez. Bu bir bayrak yarışı, günü geldiğinde bayrağımızı Sayın Hasan Arslan’a büyük bir gururla teslim edeceğim. Aziz Ağabey geçmiş dönemde olduğu gibi Çiğli’ye yapılan hizmetlere katkı vermeye devam edecek” diye konuştu.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası