Ege Postası
Geri

Kalkan'dan Kürüm'e nezaket ziyareti

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü ziyaret etti. Ekibiyle ilk resmi ziyaretini Kürüm'e yaptığını belirten Kalkan, Karabağlar'da sürdürdükleri siyasi mücadele de Kürüm'e nezaket ziyaretlerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Kalkan'dan Kürüm'e nezaket ziyareti
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2014 Salı 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Seçim çalışmlarına hız kesmeden devam eden AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Karabağlar'ın CHP'li Başkanı Sıtkı Kürüm'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ekibiyle ilk resmi ziyaretini Kürüm'ün makamına yaptığını belirten Kalkan,“Karabağlar'a katıkılarından ve bizleri siyasi mücadelemizin sürdüğü bu noktada, ziyaretimizi kabul ettiğiniz için saygılarımı sunuyorum. Sizin bilgilerinize ve siyasi tecrüblerinize ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ”

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ise ziyaretten duyduğu menuniyeti beirterek şöyle konuştu: “Partim Karabağlar'da nöbet değişimi yaparak başka bir aday başka bir arkadaş tercih etmiştir. Onada, sizede çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Diliyorum ki sahada kardeşçe bir rekabet olur. Bizde CHP olarak bugüne kadar bölgeye hizmet ettik. Yarışın sonunda da dostluk kazansın” ifadelerini kullandı. AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ise, çıktıkları seçim maratonunda böyle iyi dileklere ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek Kürüm'e çicek hediye etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası