Ege Postası
Geri

Çiğli'nin işi aşı olacak

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli İş Adamları ve Sanayiciler Derneği’ni (İZİSAD) ziyaret etti. Ali Talak, “Çiğli’de insanların işi aşı olacak” dedi.
Çiğli'nin işi aşı olacak
Haberler / Yerel Politika
21 Ekim 2013 Pazartesi 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Ali Talak İZİSAD Başkanı Aziz Eroğlu ve Genel Sekreter Mustafa Ülkü ile görüştü. Ali Talak, “Çiğli’ye adaymışız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday adayı olduğum ilk günden beri söylediğim gibi Çiğli’de istihdam sorunu yaşanmayacak. Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 500’den fazla fabrikası olan potansiyel bir yer işsizliği ortadan kaldıracak doğru proje ve sistemli plan ile giderek çalışacağız. AOSB’nin en büyük sıkıntısı ara eleman bulamamasıdır. Partim beni aday gösterirse Çiğlili işadamları ve AOSB ile iş birliği içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle işsizlik sorununa çözüm getireceğiz. Ortak kuracağımız iş garantili ara elaman yetiştirecek kurslar açacağız” şeklinde konuştu.

Çalıştıracak ara elaman bulamamaktan yakınan İZİSAD Başkanı Aziz Eroğlu ise “Organize’nin en büyük sorunu çalıştıracak işçi bulamıyoruz. Ara eleman ihtiyacımızı karşılayamıyoruz. Çok iyi düşünülmüş projeleriniz var. Eleman ihtiyacımızı karşılayacak her türlü projeye destek verir, memnun oluruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası