Ege Postası
Geri

Çiğli’de aşure kazanı kaynadı

Çiğli Belediyesi tarafından muharrem ayı nedeniyle belediye önü ve Kasaplar Meydanı’nda vatandaşlara aşure dağıtıldı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın dağıttığı aşure dağıtımına vatandaştan yoğun ilgi yaşandı.
Çiğli’de aşure kazanı kaynadı
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2015 Çarşamba 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Coşkulu aşure dağıtımına ayrıca CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, ilçe kadın kolları, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Hoşgörü ayı
Her yıl olduğu gibi bu yılda muharrem ayında aşure dağıttıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, muharrem ayının barış ve huzur getirmesini dilediğini söyledi.  Aşurenin dayanışma ruhunu canlandırdığını belirten Başkan Arslan, “Hoşgörü ayı olan Muharrem ayında iki noktada aşure dağıttık.   Halkımız da çok yoğun ilgi gösterdi. Dayanışma ve paylaşma ruhunun ön plana çıktığı muharrem ayının barış ve hoşgörü getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Hasan Arslan ve aşure coşkusunu birlikte yaşayan beraberindeki heyet, vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası