Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'deki temaslarına bugün de devam edecek. Gül, Dış İlişkiler Konseyi'nde konuşma yapacak, New York Times gazetesi editörlerine mülakat verecek, ABD'de yaşayan Ahıska Türkleri'ni kabul edecek, Türk derneklerinin...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'deki temaslarına bugün de devam edecek. Gül, Dış İlişkiler Konseyi'nde konuşma yapacak, New York Times gazetesi editörlerine mülakat verecek, ABD'de yaşayan Ahıska Türkleri'ni kabul edecek, Türk derneklerinin temsilcileri ve ABD'de yaşayan Türk vatandaşlarıyla da bir araya gelecek. (New York)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 10. Çalışma Meclis Toplantısı'na, partisinin kadın kolları başkanlığının MKYK toplantısına ve Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısına katılacak. Başbakan Erdoğan son olarak Somali Başbakanı Abdi Farah Shirdon ile çalışma yemeği yiyecek. (10.30 -12.30 -15.00-18.30-Ankara)

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çekmeköy’de Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, GESSAD ve Balparmak fabrikalarını ziyaret edip işçilerle yemek yiyecek. (10.00-12.10-12.50-İstanbul)

-Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Somali Başbakanı ile görüşecek. (11.00-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Siyaset Akademisi Diploma Törenine katılacak. (16.00-Kırıkkale)

-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nda alınan kararları, sektör raporlarını ve şura sonuç bildirgesini açıklayacağı basın toplantısı düzenleyecek. (09.00-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız General Electric Dünya CEO'su Jeffrey İmmelt ile görüşecek. (10.00-Ankara)

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu medya kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile 'Sağlığın bugünü ve gelecek vizyonu' konulu kahvaltılı toplantı düzenleyecek.(09.30-Ankara)

EKONOMİ

-Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Hyundai i10 üretimi ve bantlardan iniş törenine katılacak. (11.00-Kocaeli)

DÜNYA

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Yıllık Bakanlar Toplantısı çalışma kahvaltısı ve Arabuluculuk Dostlar Grubu Dışişleri Bakanları basın toplantısına katılacak. Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin ev sahipliğinde Transatlantik Dışişleri Bakanları akşam yemeğine katılacak.(New York)

-İstanbul İlim ve Kültür Vakfı tarafından 10'ncusu düzenlenen Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu için Türkiye’ye gelen ABD’li Tarih Profesörü Marianne Kupin, Müslümanların devrim değil evrim yapmaları gerektiğini söyledi. (Özel-İstanbul)

-Kenya'da alışveriş merkezine düzenlenen saldırıya ilişkin gelişmeler izleniyor. (Nairobi)

GÜNCEL

-Bingöl M Tipi Cezaevi'nden 18 mahkumun tünel kazarak kaçması ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Bingöl)

SPOR

-Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını İstanbul Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (11.00-İstanbul)

-Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile Turkuaz Petrol arasında, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da başkan Aziz Yıldırım’ın da katılacağı sponsorluk anlaşması imzalanacak.(12.45–İstanbul)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası