Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gümüşhane’de, valiliği, belediyeyi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerindeki öğle yemeğinin ardından rektörlüğe ve Koza Altın İşletmeleri...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
16 Kasım 2013 Cumartesi 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gümüşhane’de, valiliği, belediyeyi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerindeki öğle yemeğinin ardından rektörlüğe ve Koza Altın İşletmeleri A.Ş.'yi ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül, temaslarını tamamladıktan sonra Trabzon'a oradan da Ankara'ya hareket edecek. (10.45-12.00-12.40-13.15-14.20-15.15-Gümüşhane)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da, belediyeyi, valiliği ziyaret edecek. Kantar Köprülü Kavşağı'nda toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplu nikah törenine de katılacak ve Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ni ziyaret edecek. IKBY Başkanı Mesut Barzani ile Green Park Otel'de görüşecek ve Diyarbakır Valiliği tarafından aynı yerde düzenlenen yemeğe iştirak edecek. (11.30-12.15-13.00-15.00-16.30-18.00-19.30-Diyarbakır)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’de. Kılıçdaroğlu, Yığılca ve Akçakoca ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak. (12.00-13.30-Düzce)

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD’ye hareketi öncesi basın toplantısı düzenleyecek. (10.15-Ankara)

- Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Hatay'da. Bakanlar çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunacak. (09.00-19.00-Hatay)

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kırşehir’de. Bakan Kılıç çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu temel atma törenine katılacak. (11.30-17.00-Kırşehir)

- Yap-İşlet Devret modeli ile modernizasyonu gerçekleştirilecek olan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı katılacak. (12.00-Ardahan)

EKONOMİ

- Ramsey, LC Waikiki, Aydınlı Grup, Çift Geyik Karaca, Damat, Hatemoğlu ve Süvari’nin yöneticileri Wow Hotel’de bir araya gelerek tekstil sektörünün durumunu değerlendirecek. (09.30-İstanbul)

DÜNYA

- Filipinleri vuran ve 10 binden fazla kişinin ölümü yada kaybolmasına yol açan Haiyan tayfununda bilanço giderek ağırlaşıyor. (Tacloban)

- Sıra kapmak için sabah saat 00.05’te devlet hastanesine koşan KKTC'liler, sonunda isyan etti. Sağlık sistemi Türkiye'nin 20 yıl önceki haline benzeyen hastanede, tedavi olamadıklarını iddia eden hastalar, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun da ilaçların çoğunu karşılamadığını ifade etti. Muayene olabilmek için tüm günlerinin heba olduğunu dile getiren Kıbrıslılar, yetkililerden bu soruna çözüm bulmaları çağrısında bulundu. (ÖZEL- Lefkoşa )

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya Türk Federasyonu 28. Büyük Kurultayı’nda konuşacak. (Oberhausen)

- BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 'terör örgütü listelerini' protesto amacıyla Almanya'da düzenlenecek olan uluslararası yürüyüşe katılacak. (Berlin)

GÜNCEL

- BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, hükümetin dershaneleri kapatmaya yönelik çalışmalarını protesto etmek amacıyla, öğrencilerin de katılımıyla Kızılay’daki Mithatpaşa caddesi 37 numarada bulunan bir dershane önünde basın açıklaması yapacak. (11.00-Ankara)

- Kimse Yok Mu Derneği’nin oluşturduğu 12 kişilik sağlık ekibi, tayfun felaketinin yaşandığı Filipinler’e gidecek. (18.00-İstanbul)

- Türkiye’de yaşayan Filipinli öğrenciler, tayfun felaketinin yaşandığı ülkeleri için topladıkları yardımları Kimse Yok Mu Derneği’ne teslim edecek. (17.00-İstanbul)

- Ankara Dersimliler Derneği, Seyit Rıza ve arkadaşlarının idam edilmelerinin yıl dönümünde TBMM Dikmen kapısında asılmalarını protesto edecek. (12.30-Ankara)

- Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, genel merkezde Türkiye’nin son iki yıllık yaş sebze-meyve ihracatını değerlendiren toplanı yapacak. (11.30-Ankara)

SPOR

- A Milli Takım, Belarus ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başlayacak. (12.00-Adana)

- Belarus, Türkiye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak (18.00-Mersin)

- Takımların gelecek hafta sonu oynanacak maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor.

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Hatay'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak. (Hatay)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası