Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) Hilton Otel’de düzenlenecek 29. Bakanlar Toplantısı'na katılacak. Gül, Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
20 Kasım 2013 Çarşamba 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) Hilton Otel’de düzenlenecek 29. Bakanlar Toplantısı'na katılacak. Gül, Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi’nin Four Seasons Hotel’deki onursal açılışını yapacak. (09.30-14.00-İstanbul)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 3. Sanayi Şurası’na katılacak. (09.30-Ankara)

POLİTİKA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ATO Congresium’da düzenlenen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 3. Sanayi Şurası’nın bakanlar oturumuna katılacak. (09.30-Ankara)

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (10.00-Ankara)

-Ulusal Çocuk Forumu, Türkiye’nin 81 ilinden gelen çocuklarla birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in ev sahipliğinde TBMM’de yapılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de toplantıya katılacak. (14.00-Ankara)

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Engelsiz Bilişim Projeleri İşbirliği Protokolü' imza törenine katılacak. (10.00-Ankara)

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Rixos Otel’de Aile Eğitim Programı 2013 Basın Lansmanı Ödül Töreni'ne katılacak. (16.00-Ankara)

-Orman ve Su işleri Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da temel atma törenlerine ve partisinin ilçe başkanları toplantısına katılacak. (10.00-14.00-Afyonkarahisar)

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, resmi temaslarda bulunmak için gideceği ABD’ye hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı yapacak. (12.30-İstanbul)

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ile birlikte 20 Kasım 2003’te İngiltere Başkonsolosluğu’na yönelik terörist saldırının yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek törene katılacak. Davutoğlu, Pera Palas Otel’de İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ile görüşecek ve ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Davutoğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Vekili Jan Eliasson ile görüşecek. (10.30-11.45-14.00-14.45-İstanbul)

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (13.00-Ankara)

EKONOMİ
-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Four Seasons Otel'de yapılan Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA
-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bazı açılış ve resmi temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gidecek.

-İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek için Moskova’yı ziyaret edecek.

-İran'la BM Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesi ve Almanya (5+1) arasında, İran'ın nükleer programına ilişkin yürütülen müzakerelerin üçüncü turu başlayacak. (Cenevre)

GÜNCEL
-28 Şubat Davası’na Ankara Adliyesi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (10.00-Ankara)

-Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek ‘Yargıda Şeffaflık’ konulu ‘2. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi’ne katılacak. (09.00-İstanbul)

-Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tiyatro Sanatçısı Nejat Uygur için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlenecek. Uygur’un cenazesi, Teşvikiye Camii’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek. (10.00-12.00-İstanbul)

-Kara Kuvvetleri EDOK Komutanlığı Muharebe Simülasyonu ve Lider Eğitim Merkezi’nde Türkiye-Afganistan-Pakistan Tabur Görev Kuvveti Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı yapılacak. (08.30-Ankara)

-Bursa Jandarma Komutanlığı kurtarma ekipleri, yaklaşan kış öncesinde Uludağ'da arama ve kurtarma tatbikatı yapacak. (10.00-Bursa)

SPOR
-Grekoromen Güreş Milli Takımı, 22-24 Kasım’da Azerbaycan’da düzenlenecek ‘Golden Grand Prix’e katılmak üzere Bakü’ye gidecek.(08.50- İstanbul)

-Beşiktaş, Pazartesi oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.(11.00-İstanbul)

-Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.(18.00-İstanbul)






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası