Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündem

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) Hilton Otel’de düzenlenecek 29. Bakanlar Toplantısı'na katılacak....
Cihan Haber Ajansı Ön Gündem
Haberler / Güncel
20 Kasım 2013 Çarşamba 01:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) Hilton Otel’de düzenlenecek 29. Bakanlar Toplantısı'na katılacak. (09.30 - İstanbul)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile “Engelsiz Bilişim Projeleri İşbirliği Protokolü” imza törenine katılacak. (10.00 - Ankara)

- Ulusal Çocuk Forumu, Türkiye’nin 81 ilinden gelen çocuklarla birlikte TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in ev sahipliğinde TBMM’de yapılacak. (14.00 - Ankara)

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Sağlık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (10.00 - Ankara)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kocaeli'nde bir dizi ziyaret ve açılışlara katılacak. (10.30-18.00 - Kocaeli)

- Orman ve Su işleri Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da temel atma törenlerine ve partisinin ilçe başkanları toplantısına katılacak. (10.00-14.00 - Afyonkarahisar)

DÜNYA

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız, Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Maria Van Der Hoeven ile toplantıların kapanışında basın toplantısı düzenleyecek. (Paris)

GÜNCEL

- Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tiyatro Sanatçısı Nejat Uygur, Teşvikiye Camii’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. (12.00 - İstanbul)

- Uludağ 1.Bölge Genç Yazıcı Otel’de 3.Uludağ Ekonomi Zirvesi ile ilgili Bursa Valisi Sayın Münir KARALOĞLU başkanlığında Uludağ Koordinasyon Komitesi Toplantısı düzenlenecek. (14.00 - Bursa)

- Bursa Jandarma Komutanlığı kurtarma ekipleri yaklaşan kış öncesinde Uludağ’da arama ve kurtarma tatbikatı yapacak. (10.00 - Bursa)

- Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ‘Ticari Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Konulu Farkındalık Artırma Toplantısı’ yapacak. Toplantıya TESK Başkanı Bendevi Palandöken de katılacak (14.00 - Bursa)

- Nilüfer Eğitim Kurumları Yağmur Dergisi ile birlikte 1 Şiir 1 Yetim ‘Göklerin Titreyişi’ şiir gecesi düzenleyecek. Geceye Bedirhan Gökçe ve Dursun Ali Erzincanlı katılacak. (20.00 - Bursa)

- Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu meslekleri ile ilgili olarak hazırlıkları süren yasa tasarı hakkında basın açıklaması yapacak. (12.30 - Bursa)

- Bursa Devlet Tiyatrosu Müdiresi Arzu Tan Bayraktutan Devlet Tiyatrosu Yalın Tolga, okuma odasında çalışmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00 -Bursa)

- Bursa Barosu tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Çocuk ve Hukuk konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilecek (13.00 - Bursa)

SPOR

- Grekoromen Güreş Milli Takımı, 22-24 Kasım’da Azerbaycan’da düzenlenecek ‘Golden Grand Prix’e katılmak üzere Bakü’ye gidecek.(08.50 – İstanbul)

- Beşiktaş, Pazartesi oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. (11.00 – İstanbul)

- Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. (18.00 – İstanbul)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası