Ege Postası
Geri

Hidrofor tankından bonzai çıktı

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla hidrofor tankının içine gizlenmiş 2 bin paket kaçak sigara ile bonzai maddesi ele geçirdi. Kütahya İl Jandarma...
Hidrofor tankından bonzai çıktı
Haberler / Güncel
19 Kasım 2013 Salı 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla hidrofor tankının içine gizlenmiş 2 bin paket kaçak sigara ile bonzai maddesi ele geçirdi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü ekipleri kaçak sigara ve uyuşturucu tacirlerine karşı peş peşe iki operasyonu düzenledi. Operasyonlar kapsamında ilk olarak bir kargo firması ile bir iş yerinde yapılan aramalarda hidrofor tankı içinde gizlenmiş 2 bin 601 paket kaçak sigara ile 12 gram uyuşturucu bonzai maddesi ele geçirdi.

Ekiplerin ikinci operasyonunuda Domaniç – Tavşanlı yolu üzerinde yaptı. Ekipler takip ettikleri araç içinde yaptıkları incelemede 2 şüphelinin üzerinde 281 adet uyuşturucu hap ile 10 gram kubar esrar ele geçirildi. Kaçak sigara ve uyuşturucu maddelere el konulurken iki şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası