Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yüksek Askeri Şura üyelerine öğle yemeği verecek. Gül, Yüksek Askeri Şura sonuçlarının arzını kabul edecek. (12.30-18.30-Ankara)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir’i ziyaret edecek. Erdoğan, Yüksek...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
28 Kasım 2013 Perşembe 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yüksek Askeri Şura üyelerine öğle yemeği verecek. Gül, Yüksek Askeri Şura sonuçlarının arzını kabul edecek. (12.30-18.30-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir’i ziyaret edecek. Erdoğan, Yüksek Askeri Şura Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül’ün Yüksek Askeri Şura üyelerine vereceği öğle yemeğine katılacak. Erdoğan, Yüksek Askeri Şura Toplantısı’nın öğleden sonraki oturumuna katılacak. (09.30-10.25-12.30-14.15-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir’de, ticaret odasını, esnaf ve sanatkarlar odasını, ziraat odasını, küçük sanayi sitesini, ticaret borsasını ve sanayi odasını ziyaret edecek. Bir fabrikayı ziyaret edecek ve Asya Pamukçu Termal Otel'de iş dünyası ve meslek örgütlerinin sorunları ile çözüm yollarının ele alınacağı toplantıya katılacak. (10.00-19.00-Balıkesir)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa’da, KOSGEB KOBİ Bursa ve Girişimcilik ödül törenine katılacak. Mihraplı Abdulkadir Can ve Kestel Anadolu İmam Hatip liselerinin açılışını yapacak. Arınç, akşam da Üsküdar Belediyesi’nin Recai Kutan'ın siyasette 40. yılı dolayısıyla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe katılacak. (11.30-15.30-20.00-Bursa-İstanbul)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor Projesi’nin Kazlıçeşme Kültür Merkezi'ndeki açılış toplantısına katılacak. (11.00–İstanbul)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında Bakanlık binasında ‘Kamu Personeli Danışma Kurulu’ toplantısı yapılacak. (14.00-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Malatya Günleri’nin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki açılışına katılacak. (10.00-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında "Bioyakıt ve Tarım ürünleriyle ilgili işbirliği Protokolü" imza törenine katılacak. Bakan Yıldız, Türk – Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerini kabul edecek. (12.00 -17.00-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Enerji Gazetecileri Derneği’nin TOBB Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği ‘Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Kurulu’, ‘Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Eylem Planı’, yapılan denetimler ve yakalamalarla ilgili konuların görüşüleceği kahvaltılı sohbet toplantısına katılacak. (09.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından organize edilen İnovasyon Haftası Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımı ile açılacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

- Romanya'da doktorlar ve sağlık çalışanları düşük ücret ve kötü çalışma koşullarını protesto etmek amacıyla greve gidecek. (Bükreş)

- Tayland Başbakanı Yingluck Şinavatra, başkent Bangkok'ta hükümet karşıtı büyük sokak eylemleri sürerken parlamentoda yapılan güven oylamasını geçti. Gelişmeler takip edilecek. (Bangkok)

- Ukrayna’da hükümetin, Rusya’nın baskıları üzerine Avrupa Birliği ile ortaklık anlaşmasını askıya almasına yönelik eylemler devam edecek. (Kiev)

GÜNCEL

- Yüksek Askeri Şura, Genelkurmay Karargahı’nda toplanacak. Şura üyeleri toplantı öncesi Anıtkabir’i ziyaret edecek. (09.30-10.00-Ankara)

- Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılacak İlköğretim 8. sınıfların katılacağı Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları'nın birinci oturumu yapılacak. İlk oturumda 8. sınıf öğrencilerine Türkçe, matematik ve din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden yirmişer soru sorulacak. Sınavla ilgili yurttaki gelişmeler takip ediliyor. Sınav yapılacak okulların öğrencileri tatil yapacak. (09.00-10.30-12.00)

- Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri; Ankara’da Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat’tan gelen dershane temsilcileriyle MEB Şura salonunda çalıştay yapacak. (14.00-Ankara)

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘5. Uluslararası Süs Bitkileri Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı’nın açılışına katılacak. (10.30-İstanbul)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. Maçında Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Limassol'u ağırlayacak. (20.00-Trabzon)

- Duayen gazeteci Necmi Tanyolaç, TSYD düzenlenecek tören ve Şişli Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (10.30-12.00-İstanbul)

- Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. Haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı-lacivertli oyuncular ardından da öğle yemeğinde bir araya gelecek. (11.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 13. Haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kasımpaşa, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. (14.00-İstanbul)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası