Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kilis’te, valiliği ziyaret edecek, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelecek. Belediyeyi ve Eski Hamamı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Grand Aykanat Plaza'daki öğle yemeğinin ardından, Elbeyli...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
5 Aralık 2013 Perşembe 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kilis’te, valiliği ziyaret edecek, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelecek. Belediyeyi ve Eski Hamamı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Grand Aykanat Plaza'daki öğle yemeğinin ardından, Elbeyli Konaklama Merkezi'ni, İl Jandarma Komutanlığı'nı ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edecek. (10.45-11.35-12.00-12.35-13.00-14.40-16.00-16.35-Kilis)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Helene Flautre’nin katılımlarıyla, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu 73. Toplantısı gerçekleştirilecek. (09.30-Ankara)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek programda partisinin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu üyelerini kabul edecek olan Erdoğan, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek İlim Yayma Vakfı’nın 40. yıl programına katılacak. (13.00-18.30-İstanbul)


POLİTİKA
- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gazi Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Kültürler Kavşağında Türkiye-Afrika Buluşması' konulu çalıştaya katılacak. (10.00-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Akdeniz'in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı’na katılacak. Toplantıda, İstanbul Deklarasyonu ve Cop18 kararlarının kabulü gerçekleştirilecek. (09.00-17.00-İstanbul)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Hazar Forumu'nun açılışına katılacak. (10.00-13.00-17.00-İstanbul)


EKONOMİ
- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu yöneticilerini bakanlıkta kabul edecek. (12.30-Ankara)


DÜNYA
-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Bakanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Kiev)


GÜNCEL
- Suriye, Mısır, Arakan ve Filistin'de yaşanan zulümleri kınamak için Uludağ Üniversitesi'nde yürüyüş ve basın açıklaması yapılacak. (12.00-Bursa)


SPOR
- Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçları Tarsus İ.Y-K. Erciyes, Eskişehirspor-Belediye Vanspor, K. Karabük-Hacettepe, Kayserispor-1461 Trabzon ve Bucaspor-Beşiktaş karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.00-15.30-18.00-20.30)

- Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Webo ve Baroni giyim sponsorlarının imza törenine katılacak. (15.00-İstanbul)

- Bursaspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (17.00-Bursa)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası