Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun'da ziyaretlerde bulunacak. (Giresun)- Hafta sonunu Trabzon’da geçirecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Meydan Parkı’ndaki toplu açılış töreninde halka hitap edecek. Daha sonra...
Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
Haberler / Güncel
23 Kasım 2013 Cumartesi 01:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun'da ziyaretlerde bulunacak. (Giresun)

- Hafta sonunu Trabzon’da geçirecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Meydan Parkı’ndaki toplu açılış töreninde halka hitap edecek. Daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Novotel’deki toplantısına katılacak olan Erdoğan, akşam da Trabzon Valiliği’nin onuruna verdiği yemeğe katılacak. (13.00/15.30/18.00 - Trabzon)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manavgat'ta düzenlediği akademisyenler toplantısına katıldıktan sonra Antalya'nın batı ilçelerini ziyaret ederek halka hitap edecek (09.30-19.00 - Antalya)

GÜNCEL

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘İHL Uluslararası Sempozyumu’na katılacak. (09.30- İstanbul)

- CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda üye katılım töreninde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (13.00 - İstanbul)

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kartal’da 110 yeni İETT otobüsünün hizmete alınması törenine katılacak. (13.30 - İstanbul)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’de 12. Hafta Çaykur Rizespor – Kayserispor, Bursaspor – Kasımpaşa ve Galatasaray – Sivasspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (15.30/19.00 - Rize/Bursa/İstanbul)

- PTT 1. Lig’de 14. Hafta oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak.

- Fenerbahçe, Süper Lig’in 12. Haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma için bu şehre gidecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası