Ege Postası
Geri

Çilek’ten çalışma üniteleri ve kitaplıklar

Çocuk ve genç odaları ile bilinen Çilek, yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla çalışma masalarını, ünitelerini, kitaplıklarını, aksesuarlarını satışa sunuyor. Marka, aksesuarlı tasarımlarla çocukları mutlu etme, rahat bir çalışma...
Çilek’ten çalışma üniteleri ve kitaplıklar
Haberler / Güncel
16 Ağustos 2013 Cuma 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çocuk ve genç odaları ile bilinen Çilek, yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla çalışma masalarını, ünitelerini, kitaplıklarını, aksesuarlarını satışa sunuyor.

Marka, aksesuarlı tasarımlarla çocukları mutlu etme, rahat bir çalışma ortamı oluşturma iddiasında.

Pembe, beyaz, lila, ahşap renklerle satışa sunulan Çilek çalışma masaları, kullanım ihtiyacına ve mekana göre ayrı seçeneklerde çalışma üniteleriyle kombin edilebiliyor. Kitaplık modülleri ve mobilya konseptine uygun ayrı desen ve renklerde sandalye türleri ile odalarda çalışma köşeleri oluşturulabiliyor.

Yaşam alanlarını renklendiren, ders çalışmayı keyifli hale getiren çalışma masaları; 24 TL’den başlayan fiyatlarla, Maximum Karta özel 12 taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatıyla Çilek Odaları’nda yerlerini aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası