Ege Postası
Geri

Çin’de lokantada üzerin paravan düşen Türk çocuk öldü

Çin’in Şanghay şehrinde 3 yaşındaki bir Türk çocuk, ailesiyle birlikte bir lokantada akşam yemeği yerken, paravanın üzerine düşmesi sonucu can verdi.Görgü şahitlerinin Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada, Burak Erkutlu...
Çin’de lokantada üzerin paravan düşen Türk çocuk öldü
Haberler / Dünya
17 Nisan 2013 Çarşamba 18:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çin’in Şanghay şehrinde 3 yaşındaki bir Türk çocuk, ailesiyle birlikte bir lokantada akşam yemeği yerken, paravanın üzerine düşmesi sonucu can verdi.
Görgü şahitlerinin Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada, Burak Erkutlu (3) isimli ve aynı zamanda İngiliz pasaportu da olan Tük çocuğun, Şanghay’da yeni açılan Kervan isimli Türk restoranının ikinci katında, pazartesi günü ailesiyle birlikte yemek yediği sırada paravanın kazayla üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
Yemek esnasında Burak’ın bir ara duvara yaslı ve ağır olan paravanı kendine çektiği ve çekme sonucu paravanın talihsiz çoğun üzerine düştüğü kaydedildi. Paravanın Burak Erkutlu’nun önce kafasına çarptığı, sonrasına ise aşırı kan kaybettiği, hastaneye kaldırıldığında ise çocuğun kalbinin atmadığının görüldüğü aktarıldı. Doktorlar, ölüm nedeninin ise beyin kanaması sonucu olduğunu ifade etti.
Çocuğun ölümünde şüpheli bir durum olmadığı ve bundan dolayı adli işlem yapılmadığı, şu an Türk çocuğun Türkiye’ye götürülmesi için resmi işlemlerin yapılmakta olduğu da dile getirildi.
Erkutlu, Çin’e İngiliz pasaportuyla giriş yaptığı için olayla İngiliz Büyükelçiliği ilgileniyor. Olay, İngiliz medyasında da geniş yer buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası