Ege Postası
Geri

Çıray: "Cesaretiniz varsa CHP Genel Başkanı’na dokunun”

Siyasi tutum takınan bir savcı tarafından CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na “şüpheli” sıfatı ile yapılan davet kesinlikle sehven değildir. Daveti yapan Savcı’nın malum siyasi görüş ve tutumu bunun en önemli göstergesidir. Siyasete böyle bir adli müdahale demokrasimizin emekleme dönemlerinde bile görülmemiştir.
Çıray:
Haberler / Genel
30 Nisan 2014 Çarşamba 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bu müdahale ne yazık ki önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verecek seçmenlerin tercihlerini etkilemeyi amaçlamaktadır. Bazı güçler “Yürütme’nin Başı”ın “Başkan” olmak istediği ve “Tek Parti Devleti”ni pekiştirmeyi düşündüğü bir dönemde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden seçmenlere korku salmayı hedeflemektedirler. Bu “adaletini arayan Türk milleti”ni tanımayanların korkakların hamlesidir. Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan bu hamle aynı zamanda “AKP Paralel Devleti”nin habercisidir.  

Şimdi “Yürütme’nin Başı”na sesleniyorum: Bu savcıyı derhal açığa almazsan kendi Paralel Devleti’nin açık teyidini yapmış olacaksın. Allah şahit olsun ki, bu tür hamleler ile Türkiye Cumhuriyeti’nin evlâtlarını korkutamazsın. Keser dönecek sap dönecek bir gün bu iktidar ve onun suç ortakları hukuk önünde hesap verecektir. Devletin ve milletin birliğine ve varlığına kast edenlere bu hesabı sormak tarih önünde boynumuzun borcudur.

AKP’nin bakanları, maddi çıkarlar uğruna Reza Sarraf’ların önünde yatmaya hazırken, malum güçler, ülkemizin varlığı ve dirliği adına CHP Genel Başkanı ve demokrat Türkiye için neler yapabileceğimizi hayal bile edemezler. Bizi şamar oğlanı zannedenlere çağrı yapıyorum: Hodri meydan! Cesaretiniz varsa CHP Genel Başkanı’na dokunun.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası