Ege Postası
Geri

Çıray’dan Erdoğan-Akşener görüşmesi öncesi çarpıcı yorum: 'Haklılığım ortaya çıktı'

İYİ Parti’nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Meral Akşener'le bugün Beştepe’de yapacağı görüşmeye ilişkin değerlendirmesinde, “Söylediklerimin haklılığı ortaya çıktı. Laf olsun diye söyleyecek, insanları eleştirmek için eleştirecek bir siyasetçi değilim. Toplumun benim haklı çıkmamamı beklemesine gerek yok, uyarılarımı dikkate alması gerekiyor” dedi.
Çıray’dan Erdoğan-Akşener görüşmesi öncesi çarpıcı yorum: 'Haklılığım ortaya çıktı'
Haberler / Politika
5 Haziran 2024 Çarşamba 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Meral Akşener'le bugün Beştepe’de yapacağı görüşme öncesinde İYİ Parti’nin eski Genel Sekreteri Aytun Çıray’ın sözleri akıllara geldi.  

Aytun Çıray,  Meral Akşener ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atmıştı.

Çıray, Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aracılığıyla Millet İttifakı’na sızdığını öne sürerek, “Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan ile dirsek temasındaydı ve 6’lı masadan planlı olarak kalktı” ifadelerini kullanmıştı.

“HAKLILIĞIM ORTAYA ÇIKTI”

Erdoğan ve Akşener görüşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aytun Çıray, “Söylediklerimin haklılığı ortaya çıktı. Laf olsun diye söyleyecek, insanları eleştirmek için eleştirecek bir siyasetçi değilim. Toplumun benim haklı çıkmamamı beklemesine gerek yok, uyarılarımı dikkate alması gerekiyor. Sadece bu konuda değil, rejim ve anayasa hakkında uyarılarımı da dikkatle dinlemelerini dikkatle izlemelerini tavsiye ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası