Ege Postası
Geri

CHP'nin yeni üyesi 'Zafer' oldu: Özgür Özel, yavru kediyi sahiplendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 47 yıl sonra birinci parti konumuna yükseldikleri 31 Mart yerel seçimlerinin yapıldığı gün doğan 4 kedi yavrusundan birini sahiplendiklerini duyurdu. Kedinin ismini "Zafer" koyduklarını duyuran Özel, "Zafer, yeni zaferlere doğru Genel Merkezimizde Şero ile omuz omuza hep yanımızda olacak" dedi.
CHP'nin yeni üyesi 'Zafer' oldu: Özgür Özel, yavru kediyi sahiplendi
Haberler / Politika
5 Haziran 2024 Çarşamba 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 31 Mart yerel seçim günü doğan 4 kedi yavrusundan birini CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaretinde yanında götürdü. Özel, kediyi sahiplendiklerini sosyal medya hesabından duyurdu. 

Özel, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Narlıdere Belediye Başkanımız Erman Uzun'un bir kardeşini sahiplendiği yerel seçimleri kazandığımız 31 Mart günü doğan 4 kedi yavrusundan birini de biz sahiplendik. Doğduğu gecenin anısına adını Zafer koyduk. Zafer, yeni zaferlere doğru Genel Merkezimizde Şero ile omuz omuza hep yanımızda olacak."

"NİCA ZAFERLERE..."

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, " yeni bir dönemin başladığı 31 Mart günü doğumlarıyla güzel günleri müjdeleyen 4 kardeşten biri olan ‘Zafer’ artık Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte olacak. Bizlere güvenen ve inanan, ülkemize, Narlıdere’mize hizmet etme fırsatı veren Genel Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Nice Zaferlere…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası