Ege Postası
Geri

Çobanoğlu'ndan iddialı seçim kampanyası: İzmir kazanacak, Bayraklı kazanacak

İYİ Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, "İzmir kazanacak, Bayraklı kazanacak" sloganıyla yürüttüğü seçim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bayraklı'nın sokaklarını karış karış gezen Çobanoğlu, iddialı ve yenilikçi projeleriyle seçmenin karşısına çıkıyor.
Çobanoğlu'ndan iddialı seçim kampanyası: İzmir kazanacak, Bayraklı kazanacak
Haberler / Yerel Politika
26 Şubat 2024 Pazartesi 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çobanoğlu, Bayraklı'nın iki siyasi güç arasında kalmak zorunda olmadığını vurgulayarak, "Bayraklı için üçüncü bir yol var, İYİ'ler geliyor. Bayraklı kazanacak, İYİ'ler kazanacak. Bayraklı'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, halkımızın refah seviyesini artıracağız," dedi.

Bayraklı halkına çağrı

Çobanoğlu, Bayraklı halkına, geleceğin Bayraklı'sını birlikte inşa etme çağrısında bulundu. "Haydi Bayraklı" diyerek seslenen Çobanoğlu, "Sizlerle birlikte Bayraklı'yı İzmir'in yıldızı yapacağız. İYİ'lerin yönetiminde Bayraklı daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha adil bir şehir olacak," ifadelerini kullandı.

"Bayraklı için iddialı projeler"

M. Erdinç Çobanoğlu'nun seçim kampanyası, Bayraklı'nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gelişimine odaklanıyor. Çobanoğlu, "Bayraklı İYİ olacak" diyerek, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevre politikalarına kadar birçok alanda yenilikçi projeleri Bayraklı halkıyla paylaşmaya devam ediyor.

"Bayraklı'nın geleceği için güçlü bir adım"

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu'nun öncülüğünde seçim kampanyası, Bayraklı'nın geleceği adına atılmış güçlü bir adım olarak değerlendiriliyor. Çobanoğlu ve İYİ Parti ekibi, Bayraklı'nın daha iyi bir geleceğe ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası