Ege Postası
Geri

Çocuklar da büyükler de eserleriyle beğeni topladı

Konak Belediyesi’nin Güzelyalı Kültür Sanat Merkezi ve Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi’nin çocuk ve yetişkin resim kursiyerleri yıl sonu sergileriyle büyük beğeni topladı.
Çocuklar da büyükler de eserleriyle beğeni topladı
Haberler / Kültür - Sanat
1 Temmuz 2013 Pazartesi 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın açılışını yaptığı sergilere kursiyerler, yakınları, öğretmenler ve sanatseverler katıldı. Nuran Tanrıverdi eğitimde 6 ay ders alan kursiyerler profesyonel sanatçılara taş çıkarttı. Aşkla sanata bağlı olduğunu dile getiren Nuran Tanrıverdi, öğrencilerinin çok yetenekli olduğunu söyledi. Tanrıverdi, “Kursiyerlerimizin çoğu ilk kez kendileri için bir şey yapıp kursa geldiler. Öğrenmeye çok açık ve yetenekliler. Önümüzdeki sezon da tüm hızıyla kurslarımız devam edecek” dedi. 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 6 aylık bir çalışma sonucu ortaya çıkan eserleri çok beğendiğini belirterek, “”Güzellikler güzelliklerle yaratılıyor. Kültür ve sanatın aydınlığını, sevgisini, dostluğunu kimse yadsıyamaz. Bu ortamları yaratmak da biz yerel yöneticilerin işi. Muhteşem eserler ortaya koymuşsunuz, emeği geçen çocuklarımızı ve yetişkin kursiyerlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası