Ege Postası
Geri

Çocuklar istedi, Bornova Belediyesi yaptı

Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği Uçurtma Şenliği, çocukların talebi üzerine bir kez daha gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 bin İzmirli’nin akın ettiği Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, adeta panayır yerine döndü. Çocuklara bin adet uçurtma dağıtılırken, gökyüzü rengarek bir hal aldı
Çocuklar istedi, Bornova Belediyesi yaptı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Nisan 2015 Pazartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Uçurtma Şenliği’nin çocukların talebi üzerine bir kez daha gerçekleştirdi.


 
Bin uçurtma dağıltıldı
 
Çocuklara bin adetlik uçurtma malzemesi dağıtıldı. Minik eller kendi elleriyle yaptıkları uçurtmaları gökyüzüne salmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı. Onlara, hem uçurtmalarını yaparken, hem de uçururken büyükleri yardım etti. Yaklaşık 5 bin İzmirlinin geldiği Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda, gökyüzüne salınan uçurtmalar rengarenk bir görüntü oluşturdu.
 
Sadece Bornova değil, İzmir’in dört bir yanından gelen ailelerin katılımıyla şenlik alanı adeta panayır yerine dönüştü. Sadece minikler değil, büyüklerde keyifli bir Pazar günü geçirdi. Tüm çocuklara kek meyve suyu dağıtılırken, Bornova Belediyesi’nin ikram aracı da çay, kahve ve su iramı için alandaydı.


 
Renkli etkinlikler
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ile EFEM Gençlik Spor Kulübü’nün halk oyunları topluluğu Şenliğe ayrı bir renk kattı. Diyarbakır yöresi oyunları ve zeybek havalarına büyülerde eşlik etti, halaylar çekildi.   Çocuklar alanda oluşturulan mini oyun parkında da eğlenceli zaman geçirdi.


 
Çocuklarımız istedi, bir kez daha yaptık
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Eşi Hikmet Atila ile birlikte şenlik alanındaydı. Yakından ilgilendiği miniklerle birlikte uçurtma yapan Başkan Atila, Nisan Ayı’ndaki kültürel ve sosyal etkinlikleri daha çok çocuklara yönelik olarak planladıklarını belirtti. Atila, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz etkinlik yoğun ilgi görmüştü. Biz de gelen talepler doğrultusunda daha çok çocuğumuzun bu ortamı yaşaması için, Uçurtma Şenliği’ni bir kez daha gerçekleştirmek istedik. ” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası