Ege Postası
Geri

Çocuklar kitapsız kalmasın

İzmir'deki Alsancak Lions Kulübü, Alsancak Güzelleştirme ve Koruma Derneği ile birlkte 'Hastaneler, Çocuklar Kitapsız Kalmasın' projesinin ikincisi kapsamında, Tepecik Eğitim Araştırma Hasanesi Çocuk Acil Tıp Kliniği'nde bin kitaplık kütüphane açtı.
Çocuklar kitapsız kalmasın
Haberler / İzmir
5 Temmuz 2014 Cumartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kütüphanenin açılış törerine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetecisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt, Alsancak Lions Kulübü Başkanı Tülin Sirel, kulüp üyesi olan ve çocuklara da hastaneye gelerek gönüllü öğretmenlik yapan Selma Akın, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay, Çocuk Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Murat Anıl, klinik personeli ve tedavi gören çocuklar katıldı. Hastane yöneticisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt kütüphanenin açılışına katkı veren dernek ve kulüp başkanlarına teşekkür belgesi verdi. 

'Hastaneler, Çocuklar Kitapsız Kalmasın' Projesini İzmir'deki kütüphanesi olmayan tüm kamu hastanelerinde yaygınlaştırmayı amaçladıklarını dile getiren Alsancak Lions Klübü Başkanı Tülin Sirel, "Bu fikir kendini yıllardır ihtiyaç sahibi çocukların geleceğine adayan üyemiz Av. Neşe Can Hürtürk'ten geldi. Biz de kulüp olarak semtimizdeki diğer sivil toplum örgütü, Alsancak Koruma ve Güzelliştirme Derneği'yle işbirliğine giderek bu yola çıktık. Hedefimiz bin kitaplık bir kütüphaneye ulaşabilmek. Çocukların ve ailelerin okuyabileceği kitapları hastane kütüphanesine bağış olarak kabul edebiliriz" dedi.

Hastanede tedavi gören çocuklar ve aile bireylerinin faydalanabileceği kütüphane, hizmete girer girmez büyük ilgi gördü. Ayrıca tedavi gören çocuklara Kemeraltı Lions Kulübü tarafından da oyuncak hediye edildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası