Ege Postası
Geri

Çocuklar tay park’ı sevdi

Karşıyaka Belediyesi’nin ödüllü projesi Tay Park’ta çocuk kahkahaları eksik olmuyor. Haftanın hemen hemen her günü minikler ve aileleriyle dolup taşan Tay Park’a okullar da özel geziler düzenliyor. Park’ın son konukları ise, Büyük Çiğli Özel Türk Koleji’nin öğrencileri oldu
Çocuklar tay park’ı sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Kasım 2012 Çarşamba 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Kolejin – Twinning & Bilinçli Gençlik Proje ve Kulübü” öğrencileri Mavişehir’de bulunan Karşıyaka Belediyesi Tay Park Tesisleri’ni gezerek, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı’dan tesis ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi aldı.
Okul içinde yayınlanan Kardelen dergisi ve web sitesi için notlar tutan öğrenciler bilinçli olarak hayvan sevgisi, bakımları ve özelliklerini öğrenerek, diğer arkadaşlarına aktaracaklarını söyledi. Ödüllü Tay Park tesislerini kulüp öğretmenleri Filiz Önbaş ve Sim Topaç ile gezen öğrenciler burada yaşayan at, keçi, koyun, tavşan, kedi ve köpeklere yakından bakarak ve onlara dokunarak hayvan sevgisini bire bir hissettiler.
“Sevimli dostlarımızın dünyasında desteklerimizle bizde varız” diyen öğrenciler Tay Park’ta bulunan, özellikle sahipsiz kedilerin ameliyat ve tedavi edildiği Veteriner İşleri Polikliniği’ni de gezdi. Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, bu yaşta çocuklara hayvan sevgisinin aşılanmasının büyük önem taşıdığını belirterek, “Sahipsiz hayvanlarımızın bakım ve yaşama koşullarını gören çocuklarımızın dışarıda da bu koşulları düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Amacımız çevreye duyarlı, hayvanları seven onlardan korkmayan ve sahiplenen bir nesil oluşturmak” dedi.
Tay Park tesislerinden mutlu bir şekilde ayrılan öğrenciler bundan sonra Karşıyaka Belediyesi’nin yapacağı etkinlik ve projelerde yer alma sözü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası