Ege Postası
Geri

Çocuklardan tehlikeli oyun!

İzmir'in Karşıyaka İlçesi Şemikler Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan evler çocukların oyun alanı oldu. Çatıdan karşı çatıya atlayan çocuklar yürekleri ağızlara getirdi. Bu görüntüler yürekleri ağızlara getirdi...
Çocuklardan tehlikeli oyun!
Haberler / İzmir
1 Mayıs 2019 Çarşamba 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in Karşıyaka İlçesi Şemikler Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bazı binaların çatıları çocukların oyun alanı oldu. 

Boş binaların çatılarına çıkan çocuklar damdan dama atlayarak kendilerine yeni bir oyun geliştirirken, görenlerin yürekleri ağızlarına geldi. Tanık olan vatandaşların uyarıları da çocukları çatılardan indirmeye yetmedi. 

Şemikler'in 6275 sokak 6275/1 sokak kesişiminde tanık olduğu tehlikeli oyunu fotoğraflayan bir sosyal medya kullanıcısı Karşıyaka Belediyesini önlem almaya çağırdı, "Binalar boşaltıldı çocuklara oyun alanı oldu, lütfen gereğini yapın" dedi.

Karşıyaka Belediyesi yetkilileri ise çağrıya; "Denetimin yapılması ve güvenliğin sağlanması için ilgili birime iletimini sağladık" yanıtını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası