Ege Postası
Geri

Çocukların oyunu tedirgin etti

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, iki çocuğun HDP ilçe binası yakınında oyun amaçlı olarak pet şişe içerisine koyduğu tuz ruhu ve aliminyum folyonun küçük bir patlamaya yol açması tedirginlik yarattı. 
Çocukların oyunu tedirgin etti
Haberler / İzmir
10 Temmuz 2016 Pazar 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi 108 Sokak'taki parkta meydana geldi. 12 yaşındaki G.Ç. ve 14 yaşındaki G.C. adlı iki çocuk, oyun olsun diye pet şişe içerisine tuz ruhu ve aliminyum folyo koydu. Pet şişenin şişmeye başlamasıyla korkan çocuklar, şişeyi ellerinden yola fırlattıp kaçtı. Şişenin hafif gürültüyle patlaması çevrede korku yarattı. 

Patlamanın HDP İlçe binasına yakın olması saldırı olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Polis, yaptığı araştırmada çocukların kimliklerini belirledi. Kısa süre sonra da G.Ç. ve G.C. babaları tarafından Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. G.Ç. ve G.C. hazırladıkları karışımı internette gördüklerini ve oyun oynamak amacıyla böyle bir şey yaptıklarını söyledi. Savcının talimatıyla serbest bırakılan çocukların 11 Temmuz Pazartesi günü adliyeye götürülecekleri belirtildi.

'SALDIRI' DİYE YAZDILAR

Durumdan kısa bir süre sonra ise Dicle Haber Ajansı (DİHA), olayın HDP ilçe binasına yakın olmasını vurgulayıp "HDP İlçe Binası’na Saldırı" şeklinde haber yaptı. Yetkililer, olayın çocuk oyunundan kaynaklandığını, HDP ile ilgisi olmadığını belirtti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası