Ege Postası
Geri

Corona ölümlerinde kritik artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 Ağustos’a ait Türkiye'nin günlük koronavirüs veri tablosunu açıkladı. Verilere göre 39 kişi hayatını kaybederken bin 549 yeni vaka tespit edildi.
Corona ölümlerinde kritik artış
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2020 Pazar 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 Ağustosa ait koronavirüs günlük vaka tablosunu paylaştı. Güncel verilere göre; son 24 saatte 91 bin 302 test yapıldı. 24 saatteki pozitif vaka sayısı bin 482'ye gerilerken koronavirüs nedeniyle bir günde hayatını kaybedenlerin sayısı da 42'ye yükseldi. İyileşen hasta sayısı ise bin 27 olarak kaydedildi.

Son 24 saatlik veriler ile birlikte ülkemizdeki toplam koronavirüs vaka sayısı 268 bin 546 olurken toplam vefat sayısı ise 6 bin 326'ya yükseldi. İyileşen hasta sayısı ise toplamda 243 bin 839 oldu. Ağır hasta sayısı 945'e çıkarken hastalardaki zatürre iyileşme oranı yüzde 7,5 olarak kaydedildi.

Sağlık Baknaı Fahrettin Koca, vaka tablosunu "Düne göre daha az test talebi oldu. Ancak buna rağmen 1.482 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Bu durum kaybettiğimiz canların sayısını da artırıyor. Mücadeleyi ancak hep birlikte yürütürsek başarabiliriz. Güç tedbirde" ifadeleriyle paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası