Ege Postası
Geri

Çözüm süreci sorulan eski İçişleri Bakanı Şahin: Hepinize başarılar diliyorum

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, çözüm sürecine yönelik sorulara 'Hepinize başarılar diliyorum' diye cevap verdi.     Bursa gezisi kapsamında geçtiğimiz ay göreve...
Çözüm süreci sorulan eski İçişleri Bakanı Şahin: Hepinize başarılar diliyorum
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret eden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, çözüm sürecine yönelik sorulara 'Hepinize başarılar diliyorum' diye cevap verdi.

    Bursa gezisi kapsamında geçtiğimiz ay göreve başlayan Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden İdris Naim Şahin, "Eski valimiz de Bakanlığımızın emektar bir insanıydı. Bu hizmet bayrağı elden ele başarıyla gidecektir. İnşallah iyi olur, iyi olacaktır." dedi.

    Bir süre Vali Karaloğlu ile sohbet eden eski Bakan Şahin, valilik çıkışı, çözüm süreci ve törer örgütü PKK'nın geri çekilmeyi durdurduğu yönündeki haberleri hatırlatan bir gazetecinin çözüm sürecine yönelik 'Hayırlı günler, hepinize başarılar diliyorum' dedi. Şahin, Bursa Valiliği'nden Ulu Camii'ye kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında esnaflarla sohbet eden Şahin, vatandaşların da büyük ilgisi ile karşılaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası