Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı memnun ayrıldı: Teşekkürler İzmir

İzmir’de 24 Haziran seçimlerinin ilk mitingini gerçekleştirerek seçim startını veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık altı saatlik programını tamamlayıp kentten memnun ayrıldı. Erdoğan’ın Twitter hesabından, İzmir programından fotoğraf kareleri, “Teşekkürler İzmir” mesajıyla paylaşıldı. Kentten memnun ayrıldı
Cumhurbaşkanı memnun ayrıldı: Teşekkürler İzmir
Haberler / Politika
29 Nisan 2018 Pazar 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile geldiği İzmir programından duyduğu memnuniyeti Twitter mesajıyla dile getirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, dün önce Halkapınar Spor Salonu’nda AK Parti 6’ncı Olağan Genel Kurulu’na katılıp konuşma yaptı, ardından yan taraftaki mitingde seçim startını verip halka seslendi. Erdoğan ve Yıldırım, son olarak İzmir Ticaret Odası’nın özel gündemli meclis toplantısında iş dünyasına seslendi.

İZTO’daki konuşmasının ardından İstanbul’a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes Havalimanı’na giderken makam arabasına AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü de aldı.

Cumhurbaşkanı’nın, Aydın Şengül’e İzmir İl Kongresi ve seçim mitingine katılımın yoğun olması ve heyecan nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.

İZMİR BİR BAŞKA, UZUN SÜREDİR BÖYLE BİR HEYECAN VE SICAKLIK GÖRMEMİŞTİM

Yol boyunca İl Başkanı Şengül ile İzmir ve 24 Haziran seçim sürecine dair gelişmeleri ve hazırlıkları konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şengül’e kongreden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiği belirtildi. İzmir’i bu kez farklı ve daha sıcak bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e, “İzmir bir başka. Kongre gayet güzel geçti. Size ve teşkilatınıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir böyle bir heyecan ve sıcaklık görmemiştim. Bu da İzmir’in seçim sürecine heyecan ve motivasyonu yüksek olarak girmesini sağlayacaktır” dediği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Twitter hesabından, İzmir programından fotoğraf kareleri, “Teşekkürler İzmir” mesajıyla paylaşıldı. Paylaşım binlerce retweet ve beğeni aldı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası