Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sürpriz buluşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün akşam Beştepe Devlet Konukevi'nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sürpriz buluşma
Haberler / Politika
10 Şubat 2016 Çarşamba 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile dün akşam yemeğinde biraraya geldi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül'ü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki devlet konukevinde ağırladı. Akşam yemeği vesilesiyle gerçekleşen buluşmanın yaklaşık üç saat sürdüğü kaydedildi.


ARINÇ, VE ÇELİK SONRASI GÖRÜŞME DİKKAT ÇEKTİ
Ankara kulislerinde bir süredir AK Parti'nin önde gelen isimleri iken, şimdilerde muhalif olarak gösterilen Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç, Nihat Ergün, Sadullah Ergin gibi isimlerinin yeni bir siyasi oluşum başlatacakları iddia ediliyordu. Bu oluşumun başında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bulunacağı belirtiliyordu. bu görüşmenin o açıklamaların ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası