Ege Postası
Geri

DEVA İzmir’de kongre zamanı: Ali Babacan da geliyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İzmir’de ilçe kongrelerine start verdiklerini açıkladı. Haftaya ilk kongreleri yapmaya başlayacaklarını belirten Başkan Ösen, “23 Haziran Çarşamba günü Kiraz İlçe açılışımız ile başlayacağız. Ardından öğleden sonra Ödemiş kongremiz olacak” dedi.
DEVA İzmir’de kongre zamanı: Ali Babacan da geliyor
Haberler / Yerel Politika
15 Haziran 2021 Salı 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, geçtiğimiz Mart ayında resmi olarak kurulmuştu.

Kuruluşun ardından illerde örgütlenme çalışmalarına hızla başlayan DEVA Partisi’nde İzmir İl Başkanlığı’na ise geçtiğimiz ekim ayında EGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapmış Seda Kaya Ösen atanmıştı.

İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR

Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte örgütlenme çalışmalarına başlayan DEVA Partisi’si İzmir’de kongreler önümüzdeki hafta başlıyor.

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Ösen, ayrıntılı programın önümüzdeki günlerde paylaşılacağını söyledi ve “Mahalle ve sandık yöneticilerinin atanması kısmına geçtik. İzmir’de ilk kongrelerimizi Genel Başkanımızın da katılımıyla önümüzdeki hafta yapmaya başlayacağız. 23 Haziran Çarşamba günü Kiraz İlçe açılışımız ile başlayacağız. Ardından öğleden sonra Ödemiş kongremiz olacak. 24 Haziran sabah saat 11.00’de Narlıdere Kongremizi yapacağız. Onun ardından da Balçova ilçe açılışımız olacak. Haftada iki kongre yapmayı planlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası