Ege Postası
Geri

DİSK'in 'Geçinemiyoruz' eylemi çağrısına yurttaştan destek

DİSK, düşük ücretler ve gelir adaletsizliğine karşı Saraçhane Meydanı’nda miting düzenleyeceğini duyurdu. Beşiktaş’ta bildirileri dağıtan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'na destek veren yaşlı bir vatandaş, "Türkiye battı, açım, yazık değil mi bana?" diyerek ekonomik sorunlara dikkat çekti.
DİSK'in 'Geçinemiyoruz' eylemi çağrısına yurttaştan destek
Haberler / Politika
19 Eylül 2024 Perşembe 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DİSK, düşük ücretler, gelir dağılımdaki adaletsizlik ve vergi adaletsizliğine karşı Saraçhane Meydanı’nda düzenleyeceği işçi mitingine çağrı yaptı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindekiler, Beşiktaş’ta vatandaşlara bildiri dağıtarak mitinge destek istedi.

Bildirileri dağıtırken "gelirde,vergide,ülkede adalet istiyoruz" sloganları atıldı. Bu sırada yaşlı bir vatandaş, "Yapın yavrum yapın. Türkiye battı, battı. Türkiye’miz gitti, eski Türkiye yok. Yabancıları doldurdular, ekmek paramız yok, bak dileniyoruz. Hastaneden geldim, açım, bir simit alabildim, yazık değil mi bana?" dedi.

Vatandaşın sözleri, ekonomik sıkıntıların toplumun geniş kesimlerini etkilediğini ve adalet talebinin giderek yükseldiğini gösteriyor. DİSK’in mitingi, bu talepleri daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası