Ege Postası
Geri

DOĞAKA, destekler konusunda bilgilendirme yaptı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Desteği ile ilgili Osmaniye’de bilgilendirme toplantısı düzenledi. Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonundaki toplantıda Program Yönetim Birimi Uzmanı Tuğçe Altun,...
DOĞAKA, destekler konusunda bilgilendirme yaptı
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2013 Salı 17:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Desteği ile ilgili Osmaniye’de bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonundaki toplantıda Program Yönetim Birimi Uzmanı Tuğçe Altun, DOĞAKA’nın destek programının kent merkezi ve ilçelerde tanıtılacağını söyledi.

Yatırım projelerinin önemli olduğunu ve desteklendiğini ifade eden Altun, "Yatırımcılarımızın destek alabilmeleri için proje üretmeleri istenmektedir. Ajansımızın destekleyeceği projeleri önceden belirliyor. Bu kapsamda destek alabilecek projelerin nasıl olması gerektiği, ekonomiye, sosyal ve kültürel yaşama katkısı dikkate alınıyor. Projelerin değerlendirmesinde bu etkenler önemli paya sahiptir. Katma değeri düşük, sürdürülebilirliliği belirsiz proje başvuruları tercih edilmiyor." dedi.

DOĞAKA’nın düzenli olarak eğitimler verdiğini ifade eden Tuğçe Altun, "Bu eğitimler girişimcilik, proje hazırlama ve dış ticaret konularında veriliyor. Eğitimler önemli. Çünkü proje emek isteyen bir iş, doğru adımlar atılmalıdır. Projenin desteklenmesi için iyi hazırlanması gerekir. Bunun için de ajansımızın eğitim seminerleri önemli." diye konuştu.

    Altun, kişisel gelişim, insan kaynaklarının geliştirilmesi konuları ve diğer kurumlardan kolaylıkla elde edilebilecek doğal afet, deprem, ilk yardım, güvenli ve ileri sürüş teknikleri gibi konularda hazırlanan projelerin bu dönem desteklenecek konular arasında olduğunu belirtti.

    Toplantı sonunda Altun, katılımcıların sorularını yanıtladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası