Ege Postası
Geri

DÖSİAD, Aşağıoba Köyü Anaokulu’nu yeniledi

Antalya Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) tarafından restorasyonu yaptırılan Aşağıoba Köyü Anaokulu teslim töreni yapıldı. Düzenlenen kahvaltı sonrası okul öğrencilere teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Döşemealtı...
DÖSİAD, Aşağıoba Köyü Anaokulu’nu yeniledi
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) tarafından restorasyonu yaptırılan Aşağıoba Köyü Anaokulu teslim töreni yapıldı. Düzenlenen kahvaltı sonrası okul öğrencilere teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, köyde bulunan okulda daha önce hiçbir araç gereç malzeme olmadığını belirterek, köy sakinlerinin, muhtarın ve işadamlarının desteğiyle bir sınıf havası oluştuğunu söyledi.

İşadamlarına anaokuluna katkılarından dolayı teşekkür eden Bekar, “Biz bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparız. Köy olsun, kasaba olsun, isterse dağ başı olsun. Bayrağımız yoksa kapıp gider görev yaparız. Eğitim denilince akan sular durur. Çocuklarımız ailelerinin yanında taşımacılık olmadan eğitim alacaklar. Çok mutluyuz.” dedi.

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer ise üç sene önce tanışma ve kaynaşma amacıyla bir araya geldiğini belirterek, geçen zaman içinde kocaman bir aile olduklarını ifade etti. DÖSİAD’ın sadece iş odaklı değil, topluma ve bölgede yaşayan halka da duyarlı olduğunu vurgulayan Gencer, "Önceliğimiz bölgede oluşmuş markaların ulusal ve uluslar arası arenada tanınmasıdır. Bu demek değildir ki sadece iş odaklıyız. Bölgemize, ilçemize, halkına ve sorunlarına da duyarlıyız. Toplumsal sorumluluklarımız olduğu bilincindeyiz. İlçenin marka değerinin yükselmesi için elimizden gelen katkıyı koymaya hazırız. Bölgemizde bulunan anaokulunun yenilenmesi konusunda söz verdik. Okulu baştan aşağı yeniledik." diye konuştu.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ise DÖSİAD perşembe kahvaltılarının pek çok konunun çözümünü beraberinde getirdiğini söyledi. Bölgede eksik olan okulların hayırsever işadamları tarafından yapıldığını belirten Baygül, Döşemealtı’nın eğitim vadisi olduğunu belirtti. Baygül, emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası